CONTUR STUDIO

„O sumă de îndeletniciri născute din frumoasa artă a Arhitecturii.”

Cu accentul pus de proiecte de clădiri mici și mari și pe cele de design interior, se lucrează cu mare drag și la teme privind design-ul de obiect, dar și la scară mult mai mare, în domeniul amenajarii și ocupării terenurilor și în urbanism.

Biroul nostru ia naștere din prietenie, între prieteni, în anul 2013. Tonusul echipei atrage prieteni noi, astfel că potențialul este folosit și crește. Se folosesc multe limbaje stilistice, pe diferite căi de documentare, din background-urile diferite ale fiecărui membru din echipă. In prezent, versatilitatea este un punct tare și se poate simți cum procesul de maturizare a fost și este profund.

team_image

Vlad Țundrea

Arhitect
team_image

Daniela Roșu

Arhitect
team_image

Ionuț Biciușcă

Arhitect
team_image

Lucian Andrei

Arhitect
team_image

Horia Țundrea

Arhitect
team_image

Vlad Tailup

Arhitect Stagiar

Credem în respectul reciproc și abordăm cu profesionalism orice proiect, dincolo de simpla promisiune a unui termen. Eficiența o definim nu numai ca viteză, ci mai degrabă ca atitudine. Noi credem în formarea de relații, în preluarea oricărei teme într-o manieră creativă. Credem în personalizarea proiectelor la fel cum ținem la personalitatea lor.

Într-o lume a diversității, moda este consumată abuziv și își pierde din caracter. De aceea, procesul de design (care de fapt înseamnă proiectare ) este unic de fiecare dată.

Parteneri