Apartament V

Acest apartament a fost amenajat pentru a fi închiriat. În acest sens, amenajarea trebuia să fie versatilă pe toate planurile, bifând la capitolele: culoare, stil, funcționalitate, buget, în sensul conceptului ”easy to rent”; și așa a și fost.

Gesturile simple și eficiente stârnesc oricărui chiriaș o dorință de a locui aici, de a popula apartamentul cu bagajele aduse, cu cărțile, accesoriile și bucățelele de viață aduse de acasă. Chiar și gândurile pot fi scrise cu cretă pe un perete al bucătăriei finisat cu o vopsea tip ”blackboard”.

Zona de gătit se transformă insesizabil în zonă de zi prin intermediul unui loc de luat masa înalt, cu fier și lemn natur, asemeni unui ”bistro” contemporan. În așa fel spațiul se potrivește aproape oricărei persoane și stil de viață. Culoarea albă pentru pereți și pentru piesele de mobilier crează fond neutru și contrast pentru a înveseli camerele cu intervenții minore: o canapea turcoaz, câteva perne galbene, faianță neagră tip ”subway” din zona de gătit și panoul decorativ din metal care distinge holul de restul camerelor. Dormitoarele urmăresc același principiu al contrastelor, cu obiecte, corpuri și materiale textile din comerț drăguțe și colorate și se pretează atât somnului cât și lucratului la un birou sau cititului.

Amplasament

Iași

Anul proiectului

2017

Suprafață

70 mp

Category

Amenajări Interioare, Private