Show-room Volta Piatra Neamț

Atunci când o temă este lansată de doi oameni conștienți de importanța investiției în spații ce devin reprezentative pentru afacerea pe care o dețin, rezultatele pot fi extrem de satisfăcătoare. La Piatra Neamț s-a hotărât amenajarea unui showroom-pilot, mărturie a prestigiului Volta și a efortului de redefinire a identității; așadar, fără compromisuri. Receptivi la interpretarea pluri-tematică a unui spațiu deschis ce comunică pe două niveluri, beneficiarii acceptă propunerile cu foarte puține amendamente și încurajează simplitatea și așezarea dinamică, ieșită din cartezian, a elementelor ce definesc zonele de expunere și atmosfera lor, asemenea unei scenografii unde actorul principal este lumina.

Un spațiu deschis reușește astfel să propună crearea unui parcurs prin diferite raioane tematice de expunere a corpurilor de iluminat, din punct de vedere al design-ului și al tipului de obiect, fie că e lampă, lampadar sau un accesoriu, cum ar fi întrerupătoarele. Diferite culori, forme și materiale definesc aceste teme – tabla cutată acolo unde stilul este preponderent industrial, sau plăci lucioase și cubiste din mdf, acolo unde stilul este modern. Pardoseala din vopsea epoxidică lucioasă cu nuanța marină invită subtil la parcurgerea showroom-ului prin direcțiile și textele desenate pe ea.

Calitatea materialelor și detaliile reușite inspiră performanță și tehnologie. Acest aspect elegant și aerisit, fac din showroom-ul Volta de la Piatra Neamț una din cele mai îndrăgite lucrări din portofoliul Contur Studio.

Amplasament

Piatra Neamț

Anul proiectului

2015

Suprafață

400 mp

Category

Amenajări Interioare, Publice