Birouri Roton

Amenajarea birourilor casei de discuri Roton a pornit de la interpretarea în plan a unei teme specifice lumii muzicii, respectiv cea a discului de vinil. Pereții de compartimentare au fost distribuiți radial față de centrul “discului” ce a fost poziționat în dreptul zonei de primire aferente accesului principal în spațiu.

Desenul pardoselii din mochetă este menit să vină în sprijinul acestei organizări radiale a spațiului. Restul elementelor de design (mobilier, corpuri de iluminat și decorațiuni) sunt alese pentru a crea o îmbinare de stiluri (office, industrial, retro) ce fac trimitere la diversitatea muzicii în general, cu accentul pus pe intimizarea fiecărui post de lucru prin natura iluminării, dar realizând și o coeziune generală a acestora prin integrarea lor într-un context dispus concentric.

Amplasament

Iași

Anul proiectului

2016

Suprafață

195 mp

Category

Amenajări Interioare, Publice